sort proizvodi
news

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА О САРАДЊИ У ТРГОВИШТУ

Autor:

У Трговишту 17. јула 2024.године обављено је потписивање Уговора о сарадњи у оквиру пројекта „Помоћ при запошљавању и самозапошљавању угрожених група“ на територији општине Трговиште чиме ће се започети будућа сарадња између Хелпа и општине Трговиште. Уговор су потписали председница Општине Трговиште Наташа Манасијевић и представник организације Хелп, Бане Станојковић.

Пројекат ће финансирати Шведска влада преко Шведске агенције за међународни развој и сарадњу „Сида“ и општина Трговиште, а реализује Хелп у сарадњи са општином Трговиште.

 

Потписивањем овог Уговора општи циљ је допринос смањењу сиромаштва, социјалној инклузији, одрживом и инклузивном економском развоју, као и остваривању задовољавајућих услова рада за све, путем обезбеђивања побољшаног приступа тржишту рада и запошљавању.

У оквиру ове фазе пројекта је планирано да се подржи најмање 25 корисника за доходовне активности, 6 полазника радних пракси од који ће 3 бити запослена на период од најмање 12 месеци на територији општине Трговиште, у њиховим намерама да започну или развију пословне делатности.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %