sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

РАЗГОВОР СА МЕШТАНИМА У СЕЛУ ДОЊА ТРНИЦА

Дана 01.04.2024.године село Доња Трница у општини Трговиште, где је у току реконструкција приступне саобраћајнице до индустријске зоне , посетили су Народни посланик Ненад Крстић , председница општине Трговиште Наташа Манасијевић и председница скупштине Андријана Филиповић Митић и том приликом разговарали су са житељима села који живе на том путу и договарали око асфалтирања истог.

by

ОДРЖАНА РЕДОВНА 36. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОСНИВАЧА ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Дана 29.03.2024. године у Лесковцу одржана је редовна седница Скупштине Оснивача Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа. Скупштина је окупила представнике локалних заједница, институција, са циљем евалуације досадашњег рада, доношења важних одлука и постављање смерница за циљ и развој региона. Испред локалне самоуправе Трговиште скупштини је присуствовао заменик председника општине Братислав Крстић.

by

КОНСТИТУИСАН ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ У ОПШТИНИ ТРГОВИШТЕ

У четвртак 28.03.2024. године одржана је конститутивна седница Штаба за ванредне ситуације у општини Трговиште, након скупштинског Решења о постављењу команданта и чланова општинског Штаба. Седницом је председавала Наташа Манасијевић, командант Општинског штаба, председница општине Трговиште. Чланови Штаба усвојили су Пословник о раду општинског Штаба за ванредне ситуације и Извештај о раду Штаба за ванредне ситуације општине Трговиште за 2023. годину.

by

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА ЈАВНЕ РАДОВЕ У ОПШТИНИ  ТРГОВИШТЕ

Заменик председника општине Трговиште, Братислав Крстић потписао је Уговоре о ангажовању незапослених лица на спровођењу јавних радова. Уговор је закључен између Националне службе за запошљавање , општине Трговиште , Јавног предузећа "Трговиште ИН" и Јавног предузећа "Комуналац" из Трговишта.

by

OFF ROAD МАНИФЕСТАЦИЈА

У сарадњи са локалном самоуправом Туристичка организација Општине Трговиште организовала је традиционалну манифестацију ,, Џипијада – Трговиште 2024''.Ове године рута је била: Трговиште, Горња Трница, Калово, Сурлица и повратак у Трговиште.  Сваке године се у Трговишту окупи велики број учесника из Србије и околних земаља који се радо одазову позиву  да дођу и буду део ове незаборавне авантуре. Џипијада је постала атрактивна и веома посећена манифестација љубитеља четвороточкаша, која захтева велику храброст и спретност у вожњи снажних и различитих категорија џипова у веома тешким условима. Ове године на џипијади је учествовало око 200 теренских возила.

by

Д О П У Н A ОБАВЕШТЕЊА О ИЗЛАГАЊУ БИРАЧКОГ СПИСКА НА УВИД

Д О П У Н A ОБАВЕШТЕЊА О ИЗЛАГАЊУ БИРАЧКОГ СПИСКА НА УВИД

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %