sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ДОМ ЗДРАВЉА ТРГОВИШТЕ ДОБИО НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

Дом здравља Трговиште је добио ново санитетско возило за службу хитне помоћи од Министарства здравља, реч је о возилу FIAT DUCATO COMBI L.2H2 140 Возило је обезбеђено.средствима Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19''( Пројекат ХОРСК) у складу са процедурама Међународне банке за обнову и развој. Дистрибутивна листа за давање на коришћење возила је утврђена Уговором о набавци санитетских возила и других возила , уз предходну сагласност министра здравља , а на квалификовани предлог Комисије за набавку амбулантних и других возила из кредитних средстава Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19 ''која је образована и именована Решењем министра здравља. ''Oво је од изузетног значаја за Дом здравља Трговиште, јер је ово возило предвиђено за превоз пацијената на хемодијализу, како би се унапредио квалитет здравствених услуга свим корисницима у нашој локалној заједници кроз обезбеђивање највишег могућег стандарда и начела ефикасности и приступачности здравствене заштите ''- изјавила је председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани, родитељи овавештавамо Вас да ће се упис деце узраста од 1,5 до 6,5 година, у ПУ „Полетарац“ у Трговишту за радну 2022/2023 годину вршити од 01. априла до 31.маја 2022. године. Образац пријаве можете преузети на порталу https://euprava.gov.rs/usluge/5537  , на сајту Општине Трговиште или личним доласком родитеља-старатеља у Предшколску установу „Полетарац“. Упис се односи на децу која се први пут пријављују за похађање Предшколске установе . За децу која су већ уписана и похађају Предшколску установу није потребно подносити нову пријаву, већ је родитељ –старатељ у обавези да до 31.08.2022. закључи нови уговор о боравку детета и достави потврду о радном статусу родитеља –старатеља. Потребна документација за  децу која се први пут уписују у Предшколску установу је : Захтев за упис у Предшколску установу; Фотокопија извода из Матичне књиге рођених за дете; Изјава  родитеља  о доласку и одласку детета ; Сагласност родитеља за фотографисање; Потврда о здравственом стању детета; Потврда  Завода за јавно здравље (брисеви); Потврду о радном статусу родитеља –старатеља; У обавезни Припремно предшколски програм уписују се деца рођена у периоду од 01.03.2016.године до 28.02.2017.године За све додатне информације можете добити од комисије за упис на тел 017/452-102, или лично у Предшколској установи „Полетарац“ Трговиште , сваке среде и петка од 10:00 до 11:00 часова 1.Милош Ђорђевић; 2.Лидија Вељановић; 3.Лидија Златановић; Управа Предшколске установе „Полетарац“ Трговиште                                                                                                                                      

by

ДАН  ЖАЛОСТИ У ОПШТИНИ ТРГОВИШТЕ

Поводом несреће у руднику ''Соко'' код Соко Бање због настрадалих радника Проглашава се дан жалости на територији општине Трговиште у суботу, 02.04.2022.године. Међу настрадалима је и наш мештанин општине Tрговиште из села Радовница Бранислав Златановић. Председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић изјавила је ''да је дубоко потресла вест о настрадалим рударима и изражава најдубље саучешће породицама свих настрадалих, председница је такође изјавила да ће се локална самоуправа општине Трговиште максимално ангажовати и помоћи породици настрадалог рудара Бранислава Златановића ''.

by

ИСПОРУКА ОПРЕМЕ

У оквиру пројекта INTERREG – IPA CBC BUGARSKA – SRBIJA ’’ Implement Smart for Management, Monitoring and Environmental Prevention ’’ данас је у општини Трговиште испоручена опрема и то : две муљне пумпе и електрични генератор – агрегат на бензин који ће бити од велике користи за нашу локалну самоуправу.

by

ДОМ ЗДРАВЉА ТРГОВИШТЕ ДОБИО НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

Дом здравља Трговиште је добио ново санитетско возило за службу хитне помоћи од Министарства здравља које је уручило здравственим центрима у Србији близу 330 најмодернијих и најсавременије опремљених возила. Реч је о возилу FIAT DUCATO 2.3 140 KS L 2H2. Возило је обезбеђено средствима Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19''( Пројекат ХОРСК) у складу са процедурама Међународне банке за обнову и развој. Дистрибутивна листа за давање на коришћење возила је утврђена Уговором о набавци санитетских возила и других возила , уз предходну сагласност министра здравља , а на квалификовани предлог Комисије за набавку амбулантних и других возила из кредитних средстава Пројекта ,, Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19 ''која је образована и именована Решењем министра здравља. Кључеве од новог санитета у присуству председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић и министра здравља Златибора Лончара, преузео је директор Дома здравља Трговиште Новица Живановић. ''Oво је од изузетног значаја за Дом здравља Трговиште, у наредном периоду очекује се проширење возног парка са још једним санитетским возилом за превоз пацијената на хемодијализу, како би се унапредио квалитет здравствених услуга свим корисницима у нашој локалној заједници кроз обезбеђивање највишег могућег стандарда и начела ефикасности и приступачности здравствене заштите ''- изјавила је председница општине Трговиште Миљана Стојановић Златковић.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %