sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ИЗАБРАНИХ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ИЗАБРАНИХ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА

by

Општина Трговиште доделила је ранчеве деци за полазак у први разред

Поводом почетка нове школске године председница општине  Трговиште Миљана Златковић Стојановић и заменик председника општине Небојша Трајковић обишли су све основне школе на територији општине Трговиште и том приликом свим ђацима првацима  уручили ранчеве и пожелели срећан полазак у школу. Такође, сви ђаци прваци са територије општине Трговиште добиће  новчану честитку у износу од 5.000,00 динара поводом поласка у први разред.

by

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ТРГОВИШТЕ  ЧЕСТИТАЛА  СВИМ УЧЕНИЦИМА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

У своје лично име и у име локалне самоуправе честитам почетак нове школске године свим ученицима основних школа, средњошколцима, наставницима и професорима. Посебне честитке упућујем ђацима првацима и желим им срећан почетак школовања. Поводом поласка у школу локална самоуправа обезбедила је свим ђацима првацима ранчеве са прибором и новчану честитку.

by

ОПШТИНА ТРГОВИШТЕ ПОТПИСАЛА УГОВОР СА МИНИСТАРСТВОМ РУДАРСТВА И ЕНЕРГЕТИКЕ

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, уручила је  22.07.2022.године у Смедеревској Паланци уговоре представницима 38 локалних самоуправа којe су на јавном позиву добилe средства за улагање у повећање енергетске ефикасности у јавне објекте, и поручила да је повећање енергетске ефикасности национални пројекат и посао који се тиче свих институција, привреде и грађана. У име општине Трговиште Уговор о финансирању пројекта унапређења енергетске ефикасности зграде Основног образовања у Радовници к.п. бр 9253. К.О. Радовница : повећање енергетске ефикасности објекта ОШ ,,Жарко Зрењанин Уча'' у Радовници, потписао је заменик председника општине Трговиште Небојша Трајковић. Предмет овог уговора је финансирање пројекта унапређења енергетске ефикасности објекта од јавног значаја у јединицама локалне самоуправе, средствима подстицаја и пренос средстава Кориснику на име суфинансирања. Износ додељених  средстава је 30.000.000,00 динара што износи 79, 66% вредности Пројекта, а остатак вредности пројекта финансираће општина Трговиште. Председница општине Трговиште Миљана Златковић Стојановић изјавила је: ,,  кроз овај пројекат ће бити унапређена енергетска ефикасност у ОШ у Радовници, као и да општина има и друге заједничке пројекте са Министарством  у овој области''. Председница општине се захваљује потпредседници Владе на доброј сарадњи и указаној подршци општини Трговиште.

by

Општина Трговиште расписала је јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда

Општина Трговиште расписала је јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда. Грађани општине Трговиште могу да конкуришу за две мере: за замену спољних прозора и врата и набавку и уградњу соларних колектора за припрему топле воде. Средства подстицаја износе 50% од вредности укупне инвестиције  по појединачној пријави или максимално 140.000,00 динара. Расписан је и јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе. Општина Трговиште и Управа за подстицање енергетске ефикасности за енергетску санацију породичних кућа, станова и стамбених зграда на територији општине Трговиште, определили су 5 милиона динара, од чега је 1,5 милиона динара определила  општина Трговиште, а 3,5 милиона динара Управа. Јавни конкурс за грађане и јавни позив за привредне субјекте, као и пратећа документација објављени су на сајт општине Трговиште, на линк https://www.trgoviste.rs/energetska_efikasnost. Грађани општине Трговиште и привредни субјекти са целе територије Републике Србије могу да поднесу своје пријаве до 29. јула 2022. године.

by

Јавни конкурс за суфинансирање мере енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда на територији општине Трговиште за 2022. годину.

Расписан Јавни конкурс за суфинансирање мере енергетске санације, породичних кућа, станова и стамбених зграда на територији општине Трговиште за 2022. годину.

Претражите вести

НАТАША МАНАСИЈЕВИЋ

Председница општине Трговиште

email

БРАТИСЛАВ КРСТИЋ

Заменик председнице општине

email

НЕНАД КРСТИЋ

Народни посланик

email

Општина Трговиште

place Краља Петра Првог 4 Трговиште, Србија

local_phone +381 17/452-207, +38117/452-710, +381 17/452-203

email kabinetpredsednika@trgoviste.rs

local_printshop 017/ 452 709

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %